Vinklubben TappOVin er en privat vinklubb med 11 medlemmer, vi bor alle på Romerike.

Vi møtes regelmessig i forskjellige sammenhenger, vinsmaking for eksempel går på rundgang, fra Eidsvold i nord via Nes og Ullensaker til Fjellhammer i sør. For transport benytter vi oftest NSB slik at ingen behøver å kjøre, og alle kan nyte vinen.

Andre faste begivenheter er bla det årlige "Pinneparty" på Kløfta som i 2006 feiret sitt 18 års jubileum. I Puttholtet kom for noen år siden et stabbur til gårds og hver høst siden har det blitt servert baccalao med tilbehør, og når det stunder til sommerferie da tennes grillen på Jessheim...

Vi har vært på flere sykkelturer i inn- og utland. Som oppvarming og trening til de litt lengre turene legger vi oftest turene til Øvre Romerike.

Av utenlandsturer kan nevnes, Tour du Provence i 1999,  Langs Göta Kanal i 2001, Bordeaux - Cognac i 2003,  vinruten i Alsace i 2005, Gardasjøen 2007, Girona i Katalonia  i 2009, Balaton-sjøen i Ungarn i 2011, Provence-Avignon i 2013 og Bordeaux - Cognac i 2015.

Fjellturene går til den norske fjellheimen og steder som Gomobu, Nythun og Ranten har vi bla besøkt.

Vi blir eldre og eldre og jubileene kommer på rekke og rad og de må jo feires...

Storbyturer har vi også tatt opp på programmet de siste årene og byer som Barcelona, Madrid, København, Stockholm, Krakow, Tallin, Dublin, Göteborg, Amsterdam, Split, Warszawa og Gdansk har foreløpig stått på programmet.


 Vinsmaking


Sykkelturer


Karneval


Bufest

Fjellturer
Jubileer
Storbyturer